Taaaaack mamma

Jippie! Jag behövde inte följa med på middagen :D Så jag är fortfarande hos Sabina och vi håller på och bakar :) Aja, ska gå ner till de igen :)

PUSS♥

Sabina:)

Nu är jag hos Sabina med Alma. Vi ska typ baka något halloween aktigt ;) Haha, men jag har inga bilder eller så ;) Och en timme ska jag iväg till min morbror, för att typ han fyller år :S Åhh, tråkigt! Har har verkligen ingen lust! Önskar jag kunde vara med mina kompisar istället! Åh

Plugg

Nu har jag faktiskt pluggat lite biologi, men allt är tyvärr inte klart -.- SUCK

Jag sitter och tänker på en speciell sak, och jag undrar vad jag har gjort? Åh..

Åhh jag vill verkligen inte!..

...plugga! :@ Jag orkar bara inte, har fortfarande inte gjort det men åhh! Men jag har gjort smoothie! :D Haha, aja, jag måste fan plugga nu..! Aja, hoppas ni kan göra något roligare idag! :D

PUSS, önska mig lycka till.. -.-


Liiten jag var!


Header


Vad tycks om den nya headern? :)

Freeeeedag


Jag nu :)
Hej! Idag är det fredag, det vore skönt om det skulle vara på en skoldag men nu är det ju lov och det är snart sut.. :( Åhh! Aja jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag har ringt lite folk fast det är typ ingen som kan :( Men jag kanske ska göra det här till en pluggdag? Eftersom jag inte hann med det igår och det måste göras.. Men om någon av mina vänner ser det här soch kan träffas så ring! :) Ikväll blir det halloween "fest" hos släkten :P Jag tror nog jag ska vara lite utklädd bara men det är 5 småbarn så de kanske blir för rädda om man är förmycket utklädd ;) Men nu.. hm.. ska jag kanske plugga då.. -.- Fast tror nog först jag ska göra en header fort och lägga in! :) Jag slänger även in dagens outfitt!

Linne-H&M
Jeans-Bikbok

Någon som vill göra något idag? :) PUSS<3

Hemma


Japp, nu är jag hemma från bion :) Jag och min mamma åkte dit typ vid 3 eller något, och sen letade vi efter parkering i typ 1 timme -.- Iaf så kom min brorsa också, så gick vi runt lite och kollade i affärer och tog en milkshake på donken :) Sen gick vi och köpte lite godis och förberede oss för filmen. Tyvärr kan jag inte säga att det var superbra, men helt okej.. Jag hade förväntat mig att den skulle vara bättre för alla säger det, men nej, så bra var den inte :( Iaf det var ju en mysig dag ändå! :) Och efter bion så gick vi och åt middag, typ vid kl 8 ;) Men idag hann jag inte med så mkt som jag egentligen borde.. Jag hann inte plugga till matte och biologi proven och fixa naglarna :/ Men jag tror iaf att jag kanske ska fixa naglarna nu :) Och typ kanske plugga imorn? Eller är det någon som vill träffas? RING ELLER SMSA ISONNAFALL :) Så nu går jag och fixar naglarna och sen kanske sov dags? Är rettså trött!

Hörs imorn! Ha det bra :)♥


UPP

Hej bloggen och alla läsare! :) Nu ska jag plugga tills typ kl. 4 eller något för att sen sticka iväg till sergel och titta på bio :) Jag, min brorsa och mamma ska se "UPP". De som har sett den säger att den är rolig, så jag får väl se! Alma frågade om vi kunde träffas idag men jag måste fan plugga till biologi och matte provet, och jag frågade Bea igår om vi kunde träffas idag och hon skulle också plugga ;) Haha, eller okej det är inte kul och plugga på lov, men men.. Nu ska jag gå ner till mammas dator för att ha word till en svenska grej. Det som ska göras idag är:

♥Plugga matte och biologi
♥Skriva lite svenska om en bok
♥Fixa naglarna
♥Äta mat på kungshallen :) (är det så den heter jag tror det..?)
♥Sticka ner till sergel (och se på bio)
♥Kanske städa undan i mitt rum

Men nu måste jag börja plugga, ha typ bara 2 och en halv timme kvar :S

PUSS♥, vad ska ni hitta på idag :)?


Bad+vänner

Idag har jag varit på tibblebadet med Danni, Oskar och Gustaf. Det var kul! Efter det gick vi till Täby C, och sen tog bussen hem. Nu är jag på dåligt humör, så måste fixa lite saker.. Usch allt e bara piss, hej då ha det sämst.


Rösta! :D

Jag har blivit utvald till en av veckans blogg hos Elins blogg, så snälla rösta på mig! :D Skulle vara jättekul om jag vinner! :) Tack alla ni som gör det! ♥ Iaf jag är så sjukt trött att jag inte vet vad jag ska göra.. :S Men måste typ vänta på att min brorsa kommer hem.. -.- Aja, jag kanske ska sova ändå? Skriver imorn!

PUSS♥

Glöm inte och rösta på mig nu!♥

Har nog kommit igång nu igen...

... ja jag hoppas jag kommer komma igår med bloggningen igen! För jag har inte lagt ut bilder på länge och så, men jag hoppas att ni tycker det är kul att läsa min blogg ändå! :) Iaf var jag ju med Alma idag :) Efter att vi satt vid datorn så gick vi ut på en promenix oxh virra bort oss lite bara fast vi hitta sen ändå! Sen satt vi på en sten tillls jag tog bussen hem ;) Men nu ska jag typ snart äta middag :)

Haha det är en exempel bild från datorn men jag tycker den är cool :)

PUSS♥

Sitter hos Alma, lite udda inlägg ;)

Hej :D hur är det med er? Just nu är jag med Alma och vi sitter framför datorn ;) Som ni märker om man är lika smart som jag :D Vi ska typ göra nåt jag inte vet nu :P Om ni fattar eller om ni är hjärndöda :) Så kan det ju gå. Jag är ledsen att jag inte har skrivit mkt eller om något intressant, och så har jag nästan inte lagt in bilder heller, men fööööööörlåt, men jag har nördat mig liiiiite med Sims.. (och jag gillar inte mig själv när jag nördar bort dagar!) Juste, jag köpte faktiskt skor igår! :) Två par ;) Så bilder kommer hoppas jag verkligen om jag är orkig. Iaf så är jag med i Almas månadens blogg tävling! Så, tycker ni jag är värd att vinna, vad ska ni göra? Ta katten och köra? NEJ! Ni ska ju såklart  rösta på mig :) (ni kan inte rösta på mig förens måndag!) Jaja, nu kanske vi ska göra något annat eller så? Men tack för alla kommentarer! :D Fortsätt så!
PeUeSeS (PUSS) <3

Skor


Idag ska jag köpa vinterskor! :) Jag hoppas jag hittar några som både är riktigt snygga men också varma! Men det är ganska svårt egentligen och hitta snygga skor som är varma.. Aja, jag vaknade precis och borde egentligen försöka somna om men det komer typ inte gå ändå :/ Men vad ska ni göra idag :)? Jag har egentligen inte mycket att skriva om.. Lite tråkigt men så är det! :( Eller jag ska försöka ringa någon och bestämma att träffas på lovet :P Aja, skriver kanske senare idag?

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har skrivit på hela dan! Jag har glömt bort.. Iaf så kan jag inte skriva, min brorsa vill ha datorn.. Aja, jag lovar skriver imorn! :)
PUSS<3

Sticker nu :)

Nu har jag spelat Sims lite fast jag hann bara göra två gubbar ^^ Men nu ska jag iväg, ha det bra! :)
PUSS♥

Instalerar


Japp, nu håller jag på att instalerar Sims 3. Jag får se om jag hinner köra något idag, för vi ska nämnligen iväg på fest sen, kl. 5. Det ska bli ganska kul :) Aja, vad har ni gjort/ska göra idag :)?

Puss, ha en bra kväll! :)


Yey ska köpa...

... the Sims 3! :D Haha, tycker det kommer bli kul :P Ni kanske tycker att Sims är lite barnsligt men nej, jag tycker inte det och tycker det är jättekul! ;) Jag vaknade ganska sent idag typ 12, men det var skönt! Men nu ska jag gå och köpa Sims treeeeeeeeeeeee :) Puss, skriver sen när jag kommer hem (kanske om en timme eller något) <3

Idol

Ja, nu slutade precis Idol, Nicklas åkte ut. Bra enligt mig, det han framförde idag sööög! Iaf så bryr jag mig egentligen inte, men men. Imorn ska jag kanske träffa Alice och Wendela för det blev inte av idag :( Men jag tror faktiskt att jag ska sova nu! Är väldigt trött, så sovgott allihoppa så skriver jag mera imorn! :D

Pusshejleverpastej♥

Norrport ikväll tror jag!

Ja, ikväll blir det det som gäller. Alice & Wendela är där! Känns som jag inte har träffat de på evigheter! Så det blir kul :)♥ Jag är iaf hos min pappa nu, och vi ska snart äta mat :) Är ganska hungrig åt ingen mat i skolan idag. Ikväll är det iaf Idol. Vem är er favvo? Jag har inte följt det precis så jag har inte så bra koll men Tove är ganska bra!
eller ?
Jag vill köpa något Sims spel, jag har redan ett expansionspaket till Sims 2 men man måste ju ladda ner vanliga innan man kan spela det, så antingen kanske jag får låna vanliga Sims 2 av min kompis och ladda ner, det blir ju gratis. Eller så köper jag Sims 3, är det någon som har det och vet om det är kul? :) Vad tycker ni att jag ska göra :)? Kommentera så blir jag gladast! :D Nu är det i alla fall krubb, så hejdå! Ha en bra kväll♥

Nu kommer lite läskiga bilder!

Ja, idag var det ju läskig dag på skolan! Jag var helt vit i ansiktet med lite blod ;) Här kommer bilder :)

Så här såg jag ut! Visst ser jag läskig ut! ;)


Emelie!


Klara!


Alma!


Sofia ;)


Oskar & Gustaf


Agnes!


Malin!


Marcus & John



Först skulle alla klasser rösta på en i sin klass som var bäst utklädd, i min klass var det faktiskt jag! :) Och sen skulle en jury välja en i varje årskurs och då vann jag tyvärr inte :( Det man vann var en stor godis påse och 2 stora choklad kakor! Tänk om jag hade vunnit, mumms.. Haha fast jag hade blivit tjock ;) Iaf, NU ÄR DET HÖSTLOV! :D Så skönt verkligen! De flesta ska vara hemma på lovet så jag kommer nog mest träffa kompisar och tyvärr behöva plugga lite.. Iaf så ska jag snart till min pappa, kul! Och jag ska nog även träffa vännerna i stan om de ska till Norrport! Kul, kul :) Iaf, måste kila, skriver sen ikväll tror jag! Tycker ni jag var bra utklädd :)?

PUSS & KRAM!

Tröööööt!

Nu är jag trött och ska nog gå och lägga mig. Jag kanske kommer hinna skriva imorn morgon men jag kommer inte lägga ut bilder på hur jag ser ut förens efter skolan ;) Shit vad kul det ska bli! :D Har även gjort en header!

Så, kul om alla svarar! (och jag menar alla! ;)) Vad tycker ni om den? :)

Så kommentera nu! :)
PUSS♥

ÄNTLIGEN!

Ja, äntligen har jag bokat tid hos frisören! Sååå skönt, någon som vill veta varför? Inte alls för att det är kul att klippa sig, utan för att det var någon cp frisör när jag klippte mig sist i Täby C i början av sommaren. Jo, det var såhär: Typ tredje dagen på sommarlovet åkte jag och Sofia till Täby C för att klippa oss! Sofia skulle klippa lugg och jag skulle klippa lite kortare. Jag såg fram emot det men det blev inte lyckat.. Sofias lugg blev jättekort och sne, och hon som klippte mig klippte halva mitt hår.. ;) Ja Sofia, haha kommer aldrig glömma! Iaf så kom jag hem med halva håret kort och halva min längd som jag hade innan.. Inte så lyckat, och jag säger bara aaaaaldrig mera Walléns i Täby C! Resultatet:

Man kanske inte ser så tydligt men där uppe vid halsen, det var så kort hon klippte! :@ Men som tur är finns min kompis mamma som är frisör. Jag har alltid klippt mig hos henne förutom den här gången, men det jobbiga med henne är att man måste boka tid och det kan ta upp till typ 2-3 månader! fast det är det värt! Men idag ringde jag henne och fick en tid om 1 månad :) Så det var tur. Men nog om det så har jag faktiskt gjort matten jag skulle göra, fixat nästan allt tills imorn och hängt upp lite tavlor. Det jag har kvar att göra är att måla naglarna och göra en header :D Det kommer faktiskt bli kul men har aldrig gjort det "påriktigt" förut så det kanske blir svårt för mig och jag kanske inte blir klart idag, men jag får de jag har ingen aning ;) Kommer nog skriva ett till inglägg ikväll om jag känner mig rätt :) Men ha det så bra så länge, och kommentera gärna! :D♥

Sorry!

Förlåt för att jag inte skrivit på jättelänge! Men jag hann inte i morse och efter skolan har jag fixat lite saker tills imorn och så, det är ju skräck dag på skarpäng! :D Kul kommer det bli med en massa monster överllt ;) Aja, jag skriver om typ en timme kanske efter maten, för måste äta nu! Och efter maten ska jag även göra en header :D

PUSS♥

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig! Inga bilder kommer, men jag skriver imorn såklart :) Och tack alla som besöker och kommenterar min blogg! Jag blir jääääääte glad :D

PUSS, sleep well cykel ställ♥


Konst


Gjord i 4:an KOPIERING FÖRDJUDEN!

Har precis ätit middag men har fortfarande inte gjort läxorna.. Så jag kommer nog inte logga in på datorn förens vid nio tiden kanske och sen stänga av den, glöm inte och kommentera ;)

Saker jag ska göra innan jag lägger mig:

♥ Göra svenska läxan
♥ Göra engelska läxan
♥ Fixa naglarna
♥ Tvätta håret
♥ Hitta kläder tills på fredag

PUSS♥


Det är redan onsdag!



Hej kära läsare! :) Det är redan onsdag, är det bara jag som tycker att det har gått fort? Iaf, det är ju jätteskönt, och på fredag är det ju inte "riktig" skoldag heller, eller jo det är lektioner men det blir kul ändå för sen är det ju disco och massa sånt :) Jag vet typ hur jag ska vara utklädd, måste bara hitta kläder! :) Tack iaf för alla som besöker & kommenterar min blogg, jag tycker det är jättekul att ni gör det! Jag hoppas hoppas verkligen att ni fortsätter :D Jag ska iaf göra svenska och engelska läxa idag, och lägga mig tidigt. Har ni haft en bra dag? Hoppas det, kanske skriver mera sen! PUSS♥

Hjälp mig och komma på något!

Ja, jag behöver hjälp med att hitta något jag kan vara på fredag i skolan! För då är det nämligen någon skräck dag när man ska vara utklädd! Så jag behöver förslag på saker.

Vad ska jag klä ut mig till på fredag?

Vore kul om alla som läser detta inlägg kommenterar tips! Gör det så blir jag glad! :D

Det blir inga flera inlägg idag! Jag måste göra fysik och kemi läxa! :S Och sen måste jag också lägga mig hyffsat tidigt! Hoppas ni är sjyssta och hittar på något kul jag kan vara på fredag :)

/Kram Freja


Hallon smothie♥


Tisdag idag, rätt så okej dag faktiskt. För vi slutar redan vid två, så det är jätte skönt! :D Jag gick iaf hem och gjorde hallon smothie, allid lika gott! Pröva själva :) Nu gör jag spanska läxa, inte svår läxa alls är klar snart! Nu ska jag fortsätta på min lilla läxa! Ha en bra dag, och tack för alla som kommenterar, det är jättekul, fortsätt! :)


Haha, det kommer alltid vara vi, och så är det bara! :)

Puss på er alla♥

Ny vecka

Hej alla läsare! Nu är det en ny vecka, och det känns som den kommer bli ganska jobbig.. Eller vi har typ 3 prov ganska nära varandra efter höstlovet, biologi, matte och fysik, usch! Så jag kommer nog plugga till det den här veckan ganska mycket, och så får jag nog ta hem på lovet också. Men jag vill verkligen inte plugga på loven, liksom det är ju lov då ;) Och då vill man ju för en gångs skull slippa skolan och plugg.. Aja, nog om det så har det varit en helt "normal" dag eller vad man ska säga, inget speciellt har hänt. Efter skolan hade jag tennis, kul! :) Och så har jag ätit middag och gjort mitt lilla träningspass ;) Lite armhävningar & situpps och sånt. Har även målat naglarna, blev inte så fint.. Men iaf en sak, jag vill faktiskt ha lite flera kommentarer! :) För jag menar det är ju Mycket roligare och blogga om man får kommentarer och vet att någon läser, ni kan alltid ge mig tips, eller vad ni nu vill kommentera ;) Jag försöker blogga imorn, lovar inte ;) Puss♥ (kommentera annars kanske jag slutar och blogga! Jag kom på att ni kan ge mig tips på vad jag kan vara på fredag! (Skarpängsskräcksdagen!)


Saknar er!


Rum

Hej igen! Bea ville att jag skulle lägga upp bilder på mitt rum, så jag gör det! :D





Nu blir Bea nöjd! PUSS♥

Nästan klar!

Ja, hej igen! Jag har ju inte skrivit sen jag vaknade men jag har haft fullt upp hela dagen med mitt rum! Men nu är det nästan klart :D Det är bara lite saker kvar och ploka undan och lite sånt, skööönt! :) Nu har jag iaf nyss ätit glass! Mums :D Så vad har ni gjort idag :)? Aja, här kommer bild på spegeln som jag blandannat har sättit upp idag!


Jag älskar spegeln! :D Vad tycker ni :)?

Skåpet, man ser inte så bra på kameran! ;)

Puss, komentera vad ni tycker! :)♥


Söndag

Hej och godmorgon! Jag vaknade för typ en timme sen och nu idag ska jag ju fixa det sista i mitt rum, kul! Vad ska ni göra idag? :) Aja det var inte så mycket mer faktiskt!


Bild från typ i januari eller nåt när jag hade lugg ;)

Sovgott♥

Ja, nu är det nog dags för mig att SOVA!! Är faktiskt ganska trött, så det blir skönt! Imorn är det söndag, va?! Hur kan helgen gå så fort? Ärligt talat, igår var det fredag och det blev precis helg, och imorn är det söndag och helgen slutar, helgerna borde vara längre!!
Aja bara så att ni vet imorn så kommer jag nog att sätta upp allt på mina väggar som jag inte hann idag, och så kanske jag ska till min pappa! Men nu, SOVA! :D Sleep well cykelställ ;)


Bild från i somras, usch jag vill inte ha kallt och höst/vinter! :(


Hemma

Hej! Nu är jag äntligen hemma från Täby C, jag köpte det jag skulle ha; två par jeans och ett par mjukisbyxor! Här kommer bilder! :)




Mjukisbyxorna jag köpte! Det blev ett par rosa! ;) Stadium




Jeansen! JC




Det andra paret jeans! Det blev också rosa, haha, jag tycker faktiskt de var riktigt coola! :) Bikbok

Så det var mina inköp idag :) Vad tycks?

Senare ikväll ska jag ha lite lördagsmys, med godis. Mmm gott! :) Skriver nog någon mer gång ikväll! Nu ska jag typ kolla lite andra bloggar, glöm inte och kommentera vad ni tycker! :)

PUSS, ha en bra kväll!

Reeeeeeeegn :(

Usch vad tråkigt väder det är! Regn, regn och regn... Aja jag skrev ju för typ en halvtimme sen men jag kom på en sak: INGEN skulle ju besöka Kissies blogg igår... Jag gjorde faktiskt inte det! Men det inte gick så bra... För jag kollade på hennes blogg precis nu och hon hade fått flera besökare än vad hon brukade ha, haha, jag bryr mig inte egentligen men men.. :P

Senare idag typ när jag kommer hem från Täby C kommer jag nog försöka fixa klart allting i mitt rum, men jag har typ bestämmt till 99% att jag ska ha skrivbordet vid dörren istället mot föntret :) Men när allt är klart i mitt rum, då kommer jag lägga ut bilder! Nu tror jag att jag stänger av datorn så att jag kommer upp ur sängen någon gång! ;)
PUSS&KRAM


Igår åkte Camilla ut ur Idol, min favvo är Tove! :)
Vilken är din favvo i Idol :)?


Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat och bestämmde mig för att sitta vid datorn i typ en halvtimme. Men det är så jälva skönt att sova länge när det väl är helg, för mig blir det oftast så att jag vaknar typ 8-9 ändå och så kan jag inte somna om :( Men iaf, idag ska jag ju till Täby C, sen ska jag också fixa det sista i mitt rum, typ saker som hänger på väggarna, asså lite foton och så. Jag glömde också att säga att jag köpte en spegel på IKEA förra helgen, den ska jag också ha i mitt rum, ni har skert sett den någon gång förut det är den där smala som är typ vågig ;) Haha, vad ska ni läsare göra idag/helgen :)? Puss♥

Hur ska jag ha det i mitt rum? :)

(jag skrev inlägget för typ 2 h sen men det verkade inte blivit nåt av det..)
Ja, jag har tagit kort på hur jag ska ha det i mitt rum, två alternativ:

Nummer 1:


Ska jag ha skrivbordet vid fönstret och saccosäcken vid dörrren, eller tvärt om:

Nummer 2:


Ja eller såhär :)? KOMMENTERA!!

Sen ska jag även ha den här dörren som ska vara på mina vita hyllor eller vad man ska kalla det:

Det var allt, glöm inte och kommentera! :) Puss skriver mera imorn, så GODNATT också :)♥

Inreder!

Hej! Jag håller på och försöker bestämma hur jag ska ha i mitt rum, jag har väldigt svårt att bestämma mig! Men nu försökte jag flytta på mitt skrivbord, men det fastnade i elementet typ så jag ställde ner det igen och ska be om hjälp av mamma ;) Haha, jag kanske lägger in inredningar på olika alternativ sen, kanske ;) Aja skriver igen snart och lägger nog in bilder, Kramiz

JA! Det är fredag idag! :D

Hej alla som är glada för att det är fredag ;) Haha, jag är iaf det, för det är alltid skönt att det är helg! :D Men iaf slutar skolan tidigt på fredagar och jag och Jossan stack först iväg till ICA och sedan kollade vi på innebandy profilens träning :) Och så tog vi bussen, jag åkte hem men Jossan och Sofia skulle till Täby C. Nu kom jag presis hem och ska typ kanske läsa lite i våran svenska bok, "det fattas en tärning" av Johanna Tydell. Jag har läst den förut men det är massa frågor till den som man ska svara på och den är faktiskt ganska bra! Ett tips är att läsa den;) Och så har hon ju också skrivit "i taket lyser stjärnorna", den är också bra! Iaf, i helgen ska jag fixa klart det sista i mitt rum eftersom jag fixade där förra helgen men är inte helt klar än, sen tänkte jag att jag skulle ha typ en före och efter bild men jag kom på att jag inte har nån bild på hur det såg ut innan så det blir bara en bild på hur det ser ut när det är klart ;) Sen ska jag också till Täby C för jag behöver jeans, jag behöver verkligen det! Och så kanske träffa nån kompis eller så också :) Aja iaf nu ska jag ta och kolla bloggar eller läsa boken, ha det bra kanske skriver sen också :) Puss♥


Födelsedag

Hej för tredje gången ;) Haha. Jag tänkte lägga upp bilder på kläder som jag fick när jag fyllde år, det var ju ett tag sen iförsej, men det är kul :)


Väska jag fick, jag tycker inte den är så jättesnygg, men helt okej kanske :P Vad tycker ni?


Tröja från gina :)


Världens mjukaste tröja, jag lovar! :D


Linne, helt okej det också :P


Jättecoola byxor :)


Typ en lite långtröja, lite suddig bild...




Den här väskan var jag med när de köpte den, jag älskar den! :D


Linne, det kanske ser ganska tråkigt ut men det var väldigt fint, och så har det en liten ficka också, men den syns inte på bilden ;)


Och så en bild på mig också :)

Nu kommer jag nog inte skriva mer idag, men man vet aldrig :D


Yey :D

Haha, kollade på min statistik nu snabbt! Och jag har haft 10 unika besökare idag, jag vet det är inte så mkt men har bara haft den i 3 dagar och jag trodde typ ingen läste ;) Haha men jag vill ha mer, och jag vill ha mer kommentarer också! :D

Kommentera något snällt så blir jag glad :D

Lite bilder

Hej! Efter skolan idag drog jag och Bea till Täby c :) Vi tittade i äffärer som man oftast gör där ;) Haha, och så köpte jag också en kofta där, det var halva priset på den!


Koftan jag köpte på Gina - typ 100 kr


Morgondagens outfitt!


Morgondagens outfitt igen ;)

Koftan - gina
Linne - H&M
Jeans leggnings - gina

Puss & Kram :)

Engelska

Hej! Just nu har jag englska inriktning, men vi håller på med nån tidning så jag är i datasalen och passar på och skriva ;) Och det var lite kul för jag har prcis bytt till englskainrikting istället för matteinriktning och just nu har de som går i matteinriktingen matteprov ;) Så jag slapp det och ska göra det sen om nån månad med alla andra :) Haha, det var skönt! Men nu måste jag hjälpa Bea och Teresa med tidningen, jag kommer nog blogga nån mer gång idag :) KOMMENTERA! :)

PUSS

GODNATT ♥

 

Har startat en ny blogg nu ;)

Hej! Nu har jag gjort en ny blogg, jag kommer iaf skriva ett tag nu tror jag, men hur länge vet jag inte.. Haha. Jag vill försöka göra en intresant blogg där man inte bara skriver om vad man gör hela tiden utan också om andra saker kanske mode och sånt, är det nån som har nån idé på vad man kan skriva om :)? Lämna isonnafall en kommentar! Nästa gång jag skriver kanske är när ni gett mig nån tips på vad jag kan skriva om :)
Jag skriver snart igen!
//ffrree ♥

RSS 2.0