Åhh vad skönt det är att bara vila!

Hej! :) Har inte bloggat på ett tag men ja, jag gör ju inte det så ofta längre, ni kanske tycker det är tråkigt? Men jag hinner faktiskt inte, jag är knappt inne på datorn längre.. Det ända jag gör är att plugga..!? Faktiskt så är det sant, men efter en liten familje-disskusion har vi kommit fram till att jag inte kan plugga såhär mycket, för även om jag bara pluggar så har jag inte topp omdömen liksom, fast jag har ganska bra, men om man pluggar så mycket som jag gör borde man ha bättre, så jag måste helt enkelt dra ner på det! Det känns skönt!Och ha lite fritid också, jag har knappt haft någon fritid på sistonde, känns ganska hämskt faktiskt !..? Aja.

Ska berätta lite annat också kanske? :) Ni ser ju rubriken, om hur skönt det är när jag inte har plugg för att jag har gjort alla läxor! :D Åhh såååååå skönt asså! När jag slutade skolan tänkte jag bara "hmm, vad ska jag göra när jag kommer hem egentligen..?" Jag tänkte inte ens på att man faktiskt kan ta det lungt, men jag åt mellis och la mig på min säng och läste lite ur min bok, och jag ligger kvar i sängen, fast med musik på och med datorn i knät :) Det är detta som gör mig glad och bara på topp humör, och allt blir bättre med favorit musik också! Jag har fått låna brorsans minihögtalare till mobilen som faktiskt är jättebra också! Så då blir det inget skramligt ljud. Inga bilder, ni får bara läsa om att jag har det så bra nu! ;) Medans de andra pluggar och har det jobbigt.
Förresten så har jag en chokladboll också som jag fick från kamratstödjare mötet som jag var duktig och sparade och ska äta sen också, mums :) Har ni det så bra som jag har det nu också :)? Nej jag skulle väl inte tro det :D

Idag fyller även Bea tonåring!! Jag har ju redan grattat dig i skolan :) Av mig fick hon ett armband som hon ville ha och så gjorde jag även bästisarmband, jag hoppas hon blev nöjd! <3

Puss, ha en bra helg :) Jag menar det faktiskt verkligen!


Söööndag redan!?

Åh vad helgerna går fort asså, verkligen för fort! Aja, idag är det söndag och jag ska typ plugga lite och sitta vid datorn ;) Vad ska ni göra idag? Jag har inget mer att skriva men jag ska lägga upp lite bilder! :)


Kanske en lite bättre bild på mitt hår :)


Haha jag & Alma för ett tag sen


Jag och min brorsa köpte denna målningen, det är en spray målning och den är mycket coolare i verkligheten ;)


Hahahaha världens roligaste skylt :D

Så det var lite bilder jag kände att jag var tvungen och lägga upp de eftersom att jag typ aldrig lägger upp bilder längre och min blogg ser så död ut då, men jag har en liten förklaring som är för att jag kan knappt lägga upp bilder hos mamma för min dator är så sjuukt seg! Och funkar knappt.. Jaja, ska nog duscha nu, puss♥


Är med i tävling hos fokis.se, Fokis blogg!

Ja, jag är med i en tävling på Fokis blogg nu, hoppas jag vinner :) Man vinner en iPhone som första pris eller hörlurar som andra pris, om jag vinner iPhonen vill jag ha det här skalet. Så, tack på förhand Foki om jag vinner :)

Pussar

Kvartitolv

Nu är klockan kvartitolv :) Vi kom hem från farmor för typ en timme sen kanske, det var trevligt där! Aja, har inget mer och skriva om, puss hej leverpastej<3

Hej alla människor där ute

Nu är det fredag, yes, så skönt. Jag ska berätta lite om min vecka: Måndags, jag tog ju vaccinet och mådde inte så bra.
Tisdag, skrev ju då och var hemma och var sjuk, men sen på eftermiddagen kände jag mig bättre och jag åkte och klippte mig och träffade Alice sen :)
Onsdag, skolan som vanligt, på kvällen firade vi Jocob som fyllde år.
Tordag, skola som vanligt, hämtade TT och inget speschel hände på kvällen.
Idag, skola, gick hem gjorde smothie och sedan åkte jag till min pappa och är där nu :) Jag ska vara här hela helgen nu :) Snart ska jag åka till min farmor och där ska vi ha lite farmor och kusin träff ;) Haha, jag kommer nog skriva i helgen iaf inte ta en till blogg-paus direkt så nu är jag på banan igen :)

Och förresten om ca 1 månad är det jullov!!!!!!!! :D Oj shit! Nu fick jag brottom, puss hej skriver typ inatt eller imorn :) Vad ska ni göra i kväll?

My new haristyle

Japp nu har jag klippt mig:D Det blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig men det var bara snyggt! Jag sitter hemma hos Alice nu och vi har bara varit vid datorn, hehe :) Men jag lägger upp en bild på min nya frisyyyyr :)


Så, vad tycks? :)

Sjuuk!

Nej, är sjuk idag:( Eller asså vi i klassen tog ju svininfluensan-sprutan igår och jag, Emelie och Jossan blev sjuka! Emelie svimmade tillochmed! :S Och Jossan mådde typ inte bra så hon och Emelie gick hem men jag skulle egentligen gått till Bea men jag fattade ingenting så det blev så att jag var i skolan ändå.. Men idag har jag sjuuuukt ont i armen! Fast alla har det men iaf.

Men något kul som händer idag är ju att jag ska klippa mig! :D Så innan dess ska jag försöka bli friskare men jag måste göra lite saker:

♥Försöka sova lite iaf
♥Göra svenska läxa
♥Kanske plugga på engelska glosor
♥Måla naglarna med överlack
♥Vid kl 1 ska jagtyp fixa mig, asså sätta på kläder, iaf vara så fin att man kan gå ut eftersom jag ska klippa mig sen kl 4
♥Och bara ta det chill

Nu ska jag försöka sova, puss

Det har varit såå skönt..

.. att ha bloggpaus! Egentligen slutade den ju typ i fredags eller i lördags men jag har inte orkat skriva och inte haft någon lust heller.

Min helg har varit bra :) I fredags var jag med Jossan och Sofia efter skolan, sen stack jag hem vid mat dags och kollade på idol på kvällen, bra att Eddie åkte ut!

I går var jag, Ebba och Alma i TäbyCentrum, vi gick runt lite de skulle typ kolla på julklappar men hittade inget, jag köpte däremot ett genomskinligt nagellack och lite godis, sen gick vi hem till mig eller de var där typ i 15 min och tog sen bussen hem. Vi åt hembakad pizza till middag, det var jättesmarrigt! I löööv it ♥ Senare på kvällen kom Alma till mig igen och sov hos mig, vi bara tog det lite lugnt och så. Sen gick hon hem idag typ vid 1.         

Idag har jag städat och fixat för jag kände att det behövdes! Jag har typ dammsugit, dammat, fixat lite med saker på vinden, städat lådor och allt sånt, så nu är det fint överallt :) Jag har precis ätit upp min sista godis från igår, och har faktiskt inget och göra!!! :O Jag har typ haft skolarbeten och tusen saker att göra i hela sjuan! Och nyss jag bara tänkte, "hmm.., vad ska jag göra egentligen?"  Och jag börjar tröttna mer och mer nu på datorn också så jag bara, "hmm, datorn kanske? Eller nej det är så tråkigt, fast vad ska jag annars göra?" Så det blev datorn för min del nu, men jag ska nog stänga av den snart, och byta eller göra en ny header, för den jag har nu är lite.. konstig?

Inga prov denna vecka! JIPPIE :D Så därför kanske jag skulle hinna skriva i veckan men jag tror inte jag orkar, jag känner inte att det är lika kul längre, jag har kommit i en "har ingen lust och skriva" period typ :P Därför fotsätter blogg-pausen, men jag kommer kanske skriva på tisdag och lägga in en bild på min nya frisyr :) Ha det bra sålänge så hörs vi! PUSS OCH KRAM / FREJA


En rolig helg

Hej! Jag har ju bloggpaus men det har hänt så mkt nu så jag måste skriva av mig :) Jag har ju varit med Alice nu sen igår, och vi har haft det kul! (: Hon kom igår typ vid 3, och sen vid 4 stack vi till Täby Centrum. Där köpte jag ett par vita vantar från Indiska, och så hittade jag en jätte cool kort svart jacka från Vero Moda! Men jag hade inga pengar så jag la undan den och gick och köpte den idag :D Efter att vi hade varit i Täby Centrum åt vi middag och sen körde vi mörker kurragömma, haha och mörker blindbock xD Och så åt vi lite efterrätt och hon stretchade (vet inte hur det stavas), hon kan nästan gå ner i spagat!!! Det tycker jag är duktigt för jag kan verkligen INTE det.. Vi hann också med och spela gitarr hero, sjunga Sing Star och dansa Dans matta ;) Sen senare vid tolv hade hon ont i halsen och ville inte prata så vi skrev på sms istället för att prata ;) I typ en timme om inte mer? Vid 3 somnade vi.

Idag vaknade vi vid 12 och fixade oss och åt frukost, och vid halv 2 kanske stack vi till Täby Centrum och jag hade med tillräckligt med pengar för att köpa den coola jackan ;) Och sen gick vi hem till mig och hon hämtade sin väska och sprang till tåget för att hinna med det, men hon missade det hörde jag ): Men hon lyssnade på musik så det var okej med henne xD Hon är väl hemma nu tror jag och hon skulle på sin dans :) Jag ska nog tita på TV ikväll tror jag och kanske träna till kemiprovet -.- Har prov på onsdag ):

Nästa tisdag så ska jag klippa mig! Jag kanske ska färga håret också, men jag är inte säker, och jag måste även veta om jag ska färga mörkare eller ljusare, vad tycker du? Jag kommer klippa mitt hår ungefär såhär kort:

Ungefär såhär, man kanske inte ser så tydligt men vad tycker ni om det :)?

Jag lägger upp lite bilder från i helgen :)

Alice & jag :)


Vi igen :)


My hair xD


Alice är drogad ;)

Det var lite bilder :) Glöm inte och kommentera om jag ska färga håret mörkare typ svart, eller ljusare typ kastanje brunt :)

Oj det här inlägget blev låååångt! ;) Men hoppas ni orkar läsa och ni kommer nog inte få så många fler inlägg nu så det är bara och läsa :)

Ha det så bra sålänge! :) PUSS♥

Saknar er!

När min bloggpaus slutar sen blir det frågestund! :) Kul va?!

Idag ska jag träffa Alice och Erica, ha en bra dag! :)<3

Fredag!

Idag är det fredag! :D Skönt, mindre skönt var att jag hade matteprov sista lektionen.. -.- och det som inte var kul med det var att jag inte kunde de två sista uppgifterna.. Jag kommer få jättedåligt resultat tror jag, men man kan ju alltid hoppas på det bästa! :S Men iaf jag och Sofia var jättesura för att det gick så dåligt ;) Haha, men sen åkte hon hem och jag och Alma stack hem till mig och vi gjorde en header som jag precis har klistrat in på hennes blogg :) Men imorn blir det jättekul faktiskt! Jag ska först träffa Alice och Erica på dagen tror jag, och sen ska jag sova över med Alice, kul! :) Jag har inte träffat de på typ kanske mera än en månad :S <3 Men jag vet inte om vi ska vara hon henne eller mig men det blir kul i alla fall! :D Jaja, typ från och med nu kommer jag typ ha blogg paus i kanske one week or something? Jag tror typ tills nästa helg tyvärr! Jag tycker det är ganska tråkigt men jag känner att jag inte hinner liksom, och jag har kemiprov nästa vecka också -.- 3 prov på 2 veckor i 7:an! Det tycker jag är ganska mycket. Men jag kanske inte håler mig från att skriva på en vecka, så gå in ändå och kolla :) Aja, ha det bra! Puss & Kram <3

Bloggtips

Eftersom min blogg inte är lika rolig längre, så kan jag ju ge tips på en annan blogg ;) Det är jjuno.blogg.se, jag känner inte henne men jag har läst hennes blogg och tycker den verklade bra! Det verklade liksom som att hon skrev om bra saker, vad tycker ni om den:)? Nu ska jag gå, puss hej♥

Blogglusten är nere på 0...

Ja, min blogglust har inte varit stor nu på sistonde! Tyvärr, förlåt om ni bryr er, men kanske ska jag ta en blogg-paus, eller kanske sluta med bloggen:O? Ska jag det eller bara ta en blogg-paus? För jag har ändå inget ork att lägga in bilder heller så att bloggen blir rolig. Men jag kan väl berätta lite om idag.

Idag hade vi biologi prov, våran lärare sa innan att det var ganska lätt och bara 17 frågor, men när vi fick provet var det ju självklart 6 A4 sidor och liksom 1 a,b och c, och så vidare! Så det blev ju mer än bara 17 frågor, men men, jag är faktiskt jättestolt över mig själv att jag har pluggat väldigt mycket och kunde faktiskt allt, bara att hon hade lite konstiga frågor, men jag kan säga att hade jag inte pluggat så hade jag inte kunna något, jag är så duktigt :)

Men nu kollar jag på två och en halv män:) Aja, skriver kanske någon gång snart, men jag tror faktiskt att jag tar en blogg-paus, men vem vet?

Skolan

Hej! Nu är jag i skolans datasal med Klara och vi skriver på våra bloggar xD :) Snart har vi träslöjd, tråkigt -.- Men sen har vi rast och då ska vi träna på biologi provet! :S

Men jag ser att min statiskt sjunker och det är inte kul.. Får väl fixa det men måste gå nu! :S

PUSS<3


Rösta på mig i månadens blogg hos almaass.blogg.se!

Ja, jag vore jätteglad om ni röstade på mig i månadens blogg! Som tack om ni gör det kan ni få lite statistik ;) Klicka här, tack på förhand! :)♥


Seg dag

Jag och Alma är fortfarande hos Sabina för vi sov ju här och så gick vi upp sent idag också. Jag vaknade 12 och de halv 12 :) Men vi har typ precis ätit frukost men jag ska hem snart eftersom att jag verkligen måste plugga!

Och fan, skolan börjar imorn igen! Det har verkligen varit så skönt med lov, men veckan har gått så jälva snabbt. Aja jag kan ändå inte göra någoting åt att det är skola imorn så varför ska man gå och vara sur för det är det inte går och ändra på? :) Nu ska jag fixa det sista innan jag går hem, ha det bra idag! Och juste jag tror nog inte det kommer bli så mkt uppdatering den här veckan eftersom jag har lite prov och sånt! Tyvärr, men jag ska försöka skriva så mkt som jag kan :)

PUSS♥

RSS 2.0